Happy Socks

Heb jij ook wat vrolijkheid nodig tijdens deze donkere, koude winterdagen? Dan heb ik de perfecte oplossing voor jou, namelijk ‘Happy Socks’. Deze vrolijke sokken houden je niet alleen lekker warm, maar door hun kleurrijke look zijn ze ook nog is erg leuk en trendy. 

Bijzondere sokken

Happy Socks maken je happy, dit maken de sokken zo bijzonder. Je zit op kantoor of in het openbaar vervoer en je ziet opeens je eigen kleurrijke, grappige sokken. Daar wordt je toch vrolijk van? Daarnaast kan het niet zo zijn dat je geen complimenten van de mensen om je heen krijgt over je sokken. Bovendien kun je de sokken alle seizoenen door dragen en gaan ze lang mee door de hoge kwaliteit die ze hanteren.

Wist je dat twee jongens met ‘Happy Socks’ begonnen en de trendy sokken nu al in meer dan 70 landen verkocht worden? Dit is niet voor niets, want al meer dan 70 landen stralen vrolijkheid uit door het dragen van deze kleurrijke sokken. 

Wat voor Happy Socks zijn er?

Happy Socks vind je in alle kleuren, printen, symbolen en maten. Van sokken met hotdogs tot sokken met schildpadden, niets is te gek. Happy Socks is voor iedereen die wat vrolijkheid in zijn of haar leven wil. Het ene paar is nog vrolijker dan het andere! Zelfs mannen die iedere dag in pak moeten lopen, dragen deze vrolijke sokken om toch hun outfit een boost te geven. Volgens de officiële site van Happy Socks is dat ook hun missie om blijheid te verspreiden door een dagelijks item om te toveren naar een kleurrijk ontworpen must-have.

Waar koop je ze?

Doordat het Zweedse merk de laatste jaren zo is gegroeid, kun je het (online) bijna overal vinden. Daarnaast kun je het ook in verschillende fysieke winkels zoals Bijenkorf en Kruidvat vinden. De sokken kosten gemiddeld tussen de €5 en €20 euro. Dit verschilt per print, hoeveelheid en winkel.