Wenkbrauwen-Tips-Love4labels

9 tips om je gezicht te verzorgen:

Tip 1:

Uw gezichtsverzorging is afhankelijk van uw huidtype. Onze eerste gezichtsverzorging technieken is daarom ook meteen de basis: het is erg belangrijk om je huidtype te kennen. Anders gebruikt u mogelijk het verkeerde huidproduct voor uw huid.

Tip 2:

Genoeg water drinken is erg belangrijk voor je hele lichaam, vooral voor je gezicht. Probeer elke dag minstens 2 liter water te drinken. De huid bestaat voornamelijk uit water, dat een natuurlijke barrière vormt tegen de externe omgeving.

Tip 3:

Zorg voor genoeg slaap. Als je een korte nacht doorbrengt, kun je het aan je gezicht zien. Zorg ervoor dat je een ritme hebt, zodat je ‘s nachts niet lang wakker blijft. Een goede nachtrust is ook erg effectief bij het weerstaan ​​van stress, die ook de huid aantast. Probeer elke dag ongeveer 8 uur slaap te krijgen.

Tip 4:

Maak je gezicht schoon met water. Het wassen van de huid met zeep zal uitdrogen, maar de pH van de zeep is neutraal of reukloos. Bovendien worden hoogwaardige oliën ook van je gezicht afgewassen. Daarom is het gewoon goed voor uw huid om gewoon wat water te gebruiken om uw gezicht te reinigen.

Tip 5:

Scrub regelmatig. Door je gezicht regelmatig te scrubben, zorg je ervoor dat je poriën niet verstopt raken en voorkom je dat er huidvlekken ontstaan. Veelvuldige afschilfering kan de huid echter beschadigen. Daarom is het maximale aantal keren dat u uw gezicht kunt scrubben afhankelijk van uw eigen huidtype.

Tip 6:

Nog een gemakkelijk te begrijpen techniek: frisse lucht is altijd goed. De huid zelf is niet zozeer, maar over het algemeen gezond, en gezonde mensen zullen dit licht uitstralen. Hetzelfde geldt voor sporten, vooral als je buiten bent.

Tip 7:

Dit is geen geheim: zonlicht kan een goed effect hebben op je humeur en huid. Vang daarom, zolang er een kans is, wat zonnestralen op, maar gebruik altijd een zonnebrandcrème met een hoge zonbeschermingsfactor, omdat de schadelijke ultraviolette stralen van de zon ook de huid kunnen beschadigen.

Tip 8:

Vermijd irriterende producten. Naast externe factoren kunnen huidverzorgingsproducten die niet geschikt zijn voor ons huidtype of irriterende ingrediënten ook de huid droog of geïrriteerd maken.

Tip 9:

Kies de juiste ingrediënten. Karitéboter staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen. Daarom kunt u, als uw huid droog, gebarsten of gevoelig is, rijke boter of melkvet gebruiken om het op te lossen. Als het gaat om het hydrateren van uw gezicht, is hyaluronzuur ideaal om uw huid te hydrateren zonder deze te belasten. Voor een vette huid met onzuiverheden kunt u producten zoeken die salicylzuur bevatten.