Tips voor shoppen tijdens Black Friday

Nog een paar dagen te gaan en dan is het weer Black Friday. Eigenlijk is dit een Amerikaanse feestdag maar het is nu ook overgewaaid naar Nederland. Wat kun je verwachten? Hele hoge kortingen, extra gifts bij je aankoop en bomvolle winkels. Maar hoe zorg je er nu voor dat je de goedkoopste musthaves scoort? Dat lees je hier. 

Let op de tijd

Ga al vroeg in de ochtend op koopjesjacht, zo heb je de meeste kans om de beste deals te scoren. Het is ook een optie om ‘s ochtends te gaan winkelen in de stad en daarna voor de laptop te gaan zitten om te kijken wat daar allemaal in de sale is. Hou er wel rekening mee dat de maandag na Black Friday er ook nog altijd Cyber Monday is. Dus de kans dat de kortingen online dan nog hoger zijn dan op vrijdag is mogelijk!

Veel winkels geven in de week van Black Friday ook al hoge kortingen. Voorbeelden van deze winkels zijn: Kruidvat, MediaMarkt en ABOUTYOU. Ook zijn er veel webshops waarbij je je van te voren al in kan schrijven om als eerste op de hoogte te zijn van bepaalde kortingen. Dus, heb je tijd over de komende week? Ga dan eens op zoek naar de webshops waar je zeker iets wil bestellen en kijk of zij zo’n reminder hebben. 

Te mooi om waar te zijn.. 

Iedereen kent wel het gezegde “als het te mooi is om waar te zijn, dan is dit het meestal ook”. Laat je dus niet misleiden door kortingen onder de 40%. Meestal gooien winkels voor black friday de prijs omhoog zodat ze ‘meer’ korting kunnen geven. Mag eigenlijk niet, maar veel winkels doen dit. 

Praktische tips

Maak van te voren een verlanglijstje met musthaves die je graag wil hebben. Wil je bijvoorbeeld dat ene oogschaduwpalette al heel lang hebben? Schrijf die dan op je lijstje en sla je slag tijdens Black Friday!