Love-4-Labels-Activiteiten

Heerst de verveling? Deze activiteiten kun je in je eentje doen

We zijn zo gewend geraakt om dingen in groepsverband te doen, dat we soms het idee hebben dat je je niet kan vermaken in je eentje. Dit is natuurlijk een en al onzin. Laat je FOMO even voor wat het is en vermaak jezelf met een van de volgende activiteiten.

Koffiezaakje

Je hoeft echt geen date te hebben of met je vriendinnen af te spreken om te genieten van een heerlijk bakje koffie en een lekker stukje taart. Ga naar je favoriete koffiezaak, neem een boek of je laptop mee en blijf daar een paar uurtjes zitten. Lekker mensen kijken of een beetje browsen op je laptop is super ontspannen. Wie weet komt de ware liefde wel langs voor een lekkere cappuccino…

Boekenwinkel

Stap een grote boekenwinkel binnen en verdwaal. Niks is fijner dan uren elke genre uit een oude boekenwinkel onderzoeken in je eentje. In de tijd van social media is de kans aanwezig dat je niet zo vaak een boek oppakt. Zeker niet als je tijd onder de mensen bent. Geniet daarom van wat me-time met een goed boek of een leuk tijdschrift.

Shoppen

Als we even eerlijk zijn is het eigenlijk helemaal niet fijn om met meerdere mensen te gaan winkelen. Je moet naar winkels waar je zelf niet naartoe zou gaan en hoe irritant is het eigenlijk dat je vriendin bij de pashokjes staat te wachten als jij net 10 items wilt passen. Je kunt veel beter alleen gaan shoppen. En wat je al helemaal in je eentje moet doen is het passen van jeans. De perfecte spijkerbroek vinden is net als een loterij winnen en daar komt nogal wat tijd bij kijken. Pas daarom in je eentje rustig alle broeken die je wil en je komt geheid thuis met de perfecte broek!

Naar de film

Je denkt misschien dat naar de film gaan iets is wat je met vrienden, familie of partner moet doen. Dat is zeker niet waar. Het is juist heerlijk om even in je eentje naar de film te gaan. Heb je een paar uurtjes over en is het een beetje vies weer buiten? Niks lekkerder dan in je eentje met een grote bak popcorn in een donkere bioscoopzaal te zitten. Telefoon op stil en even aan helemaal niks denken.

Museum

Ook naar een museum gaan is een activiteit wat heerlijk is om in je eentje te doen. Met z’n tweeën bestaat de kans dat je erg opgehouden of opgejut wordt. Is het zondagmiddag en ben je alleen? Wandel lekker naar die tentoonstelling en blijf zo langs als je zelf wilt!