love4labels jeans modellen

Welk model jeans past het beste bij mijn figuur?

Er zijn tientallen modellen jeans. Maar welke jeans past nu het beste bij mijn figuur? Deze vraag stellen vele vrouwen zichzelf. Gelukkig zijn er opties genoeg. Wil je weten waar je op moet letten bij het kiezen van jouw perfecte jeans? In dit blog lees je welke jeans het beste bij jouw past.

Boyfriend jeans

Het eerste jeans model is de boyfriend jeans. De boyfriend jeans heeft een vrij wijd en vormloos model. De boyfriend jeans maakt je optisch wat kleiner en voller. Bij vrouwen met vollere benen is dit niet het meest modieuze model. Deze jeans staat erg goed bij vrouwen die smal en lang zijn. De boyfriend jeans is erg comfortabel en heeft een stoere uitstraling. Ook lijkt het achterwerk groter in een boyfriend jeans. Dat is een mooi pluspunt!

Skinny jeans

De skinny jeans is een aansluitende jeans met smalle broekspijpen. Een skinny jeans is erg rekbaar, waardoor je hem makkelijk aan kan trekken en sluit de skinny jeans erg goed aan. De skinny jeans staat er goed bij slanke vrouwen. De jeans laat je slanke benen erg goed uitkomen en legt de nadruk op mooie volle bovenbenen. Heb jij vollere heupen? Gan dan voor een donkere jeans. Dit accentueert de heupen mooi. Heb jij juist hele dunne benen? Ga dan voor een lichtere jeans.

Flaired jeans

Een model jeans dat op het moment erg trendy is, is de flaired jeans. Bij een flaired jeans lopen de broekspijpen wijder uit. De flaired jeans laat je korter lijken en staat dus goed bij langere vrouwen. Heb jij wat kortere benen? Kies dan voor de bootcut jeans.

Bootcut jeans

Het bootcut jeans model staat erg flatterend bij vrouwen die wat kortere benen hebben. Bij een bootcut jeans lopen de broekspijpen aan de onderkant ook een beetje uit, maar bij lange na niet zoveel als bij een flaired jeans. Hierdoor kan je er makkelijk een laarsje onder dragen, hierdoor lijk je ook iets langer. 

Mommy jeans

Een jeans model dat een tijd helemaal uit de mode was en nauwelijks gedragen werd, is de mommy jeans. De mommy jeans zit tussen de high-wasted jeans en de boyfriend jeans in. Het model van de broek is redelijk hoog en komt tot de navel. De mommy jeans zit bij het kruis redelijk los, maar wordt steeds strakker bij de broekspijpen. De mommy jeans staat erg goed bij vrouwen met een slanke taille. Ook geeft de mommy jeans meer vorm aan vrouwen met een recht figuur. 

In dit blog heb je kunnen lezen welke verschillende jeans modellen er zijn en bij welk figuur ze het beste passen. Dit wil niet zeggen dat jij geen skinny jeans meer mag en kan dragen, omdat je niet het perfecte figuur hier voor hebt. Draag de jeans waar jij je comfortabel en goed in voelt.