love4labels stijlvolle outfits

Hoe kleed ik mezelf stijlvol voor werk in de zomer?

Is het mooi weer en moet je werken, wat doe je dan aan? In een korte broek met een croptop naar je werk gaan is niet helemaal de goede look voor je werk. Je wil netjes gekleed naar je werk gaan, maar ook weer niet te warm, dat je weg zweet op kantoor. Je wil toch stijlvol voor de dag komen. In dit blog lees je een aantal tips voor een nette zomerproof werklook voor vrouwen. 

Vesten

Heel veel mensen denken dat vesten alleen geschikt zijn voor in de winter, maar dat is zeker niet waar. Je kunt een vest zeker ook de rest van het jaar dragen. In de zomer kun je een luchtig en dun vestje dragen dit bedekt de blote armen, maar geeft toch een nette look die niet te warm is. Een vest kan altijd als je maar het goede vest hebt voor het goede seizoen. 

Verzorgde handen en voeten

Iets wat vaak wordt vergeten wanneer de zon weer begint te schijnen en de sandalen weer uit de kast komen zijn de verzorgde voeten. Als je open schoenen gaat dragen zorg er dan voor dat je tenen er verzorgd uit zien. Je kunt super mooie sandalen hebben, maar in combinatie met onverzorgde voeten verpest het de hele schoen. Zorg er dan ook voor dat je verzorgde voeten hebt, dit kun je zelf doen en anders laten doen. Hetzelfde geld voor je handen. Zorg ervoor dat je handen er netjes uitzien, kort afgebeten nagels zien er onverzorgd uit.

Kleding met een printje

Basic kledingitems zijn altijd must. Basics kun je met alles combineren en ziet er altijd goed uit zowel zakelijk als in je vrije tijd. Vind jij alleen basics saai, dan kun je kiezen voor een kledingitem met een printer om de outfit wat op te fleuren. Je kunt gaan voor een bloemetjes print broek of een gestreept blousje. Er zijn opties genoeg voor een leuke outfit.

De witte blouse

Een witte blouse is een kledingitem dat helemaal in is en altijd leuk staat. In de modellenwereld zie je de witte blouse ook terug komen. De witte blouse is helemaal in. Je kan de witte blouse op verschillende manieren combineren. Je kunt de blouse dragen met een pantalon, een nette spijkerbroek of een stijlvolle rok. De witte blouse is een musthave voor in je kledingkast.

Accessoires

Goede accessoires maken een outfit helemaal compleet. Investeer in een mooie tas of een ander stijlvol accessoire. Bij een basic outfit zijn opvallende sieraden super leuk. Je kunt gaan voor een stijlvolle zonnebril, een mooie tas of een opvallende ketting.