Mode-Trends-Love4labels

De zomertrends van 2019

Een nieuw seizoen betekent ook weer nieuwe trends in modeland. We gaan massaal nieuwe kleding kopen om onze garderobe aan te vullen en kunnen niet wachten om de nieuwe items te combineren en te dragen. Je ziet de trends al veel voorbij komen in reclames en winkels, maar om je toch nog een beetje op weg te helpen hebben wij de modetrends van deze zomer voor je op een rijtje gezet. Klaar? Shoppen maar!

Pakken

In de winter was het al een groot succes. Iedereen droeg volop pakken in de meest uiteenlopende kleuren en printjes. Van neon roze tot panterprint en van beige tot grote en kleine stippen. En deze trend gaat in het volgende seizoen gewoon door. Het is misschien een beetje warm om een volledig pak aan te trekken, maar daar spelen merken goed op in. Verschillende winkels verkopen namelijk pakken met korte broek waardoor je ook met warm weer mee kunt doen met deze trend.

Tie dye

Deze zomer gaan we ook weer terug naar onze jonge jaren, want tie dye print is weer helemaal terug. Wie weet heb je nog wel een item in je kast hangen met deze print en je kunt het bovendien ook makkelijk zelf maken van een wit shirt. Combineer deze print met een boyfriend jeans of draag een oversized tie dye shirt als jurk, ook erg leuk voor het festivalseizoen!

Bikershorts

Niet iedereen is er fan van maar dat boxershorts nog steeds hot topic zijn is een feit. Influencers en modefanaten lopen nog steeds weg in het korte broekje, maar dan wel chic afgestyled. Bijvoorbeeld met een grote witte blouse of een gekleurde blazer. Deze outfit is misschien niet voor iedereen alledaags maar voor een festival of feestje zeker het proberen waard.

Maxi

Met het onverschillige weer in ons kikkerlandje weet je eigenlijk nooit wat je kunt verwachten. Misschien trek je ‘s ochtends wel een kort broekje aan en gaat het s ‘s middags opeens flink tekeer. Daarom is deze trend super handig. Een maxi dress of rok is namelijk voor bijna elke weersverwachting een goede optie. Een lange rok geeft je namelijk een combinatie tussen de koele zwierige stof samen met de lengte tot aan je voeten. Dus wat je morgen aan moet? Heel simpel, een lange jurk of rok!

Snake

We zagen afgelopen jaar al veel panterprint, maar dit printje wordt nu toch echt vervangen door slangenprint. Van blousjes tot een pantalon en van shirtjes tot rokken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Alle bekende merken doen er aan mee en misschien loop jij binnenkort ook wel in deze hippe print.