VERZENDING

We weten hoe graag jij je bestelling snel in huis wilt hebben. Daarom doen we onze uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jouw thuis af te laten leveren. Als je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag. Als alles goed gaat, heb je dan je bestelling al de volgende dag in huis!

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL.Wil je gebruik maken van Pakje Gemak? Dat kan uiteraard ook bij ons. Geef als verzendadres dan het gewenste aflever adres op en meld even dat je van deze service gebruik wilt maken.


Kosten
De standaard verzendkosten zijn € 3,95 voor Nederland en € 9,95 voor Europese bestellingen. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert.

Verzendbevestiging
Zodra we jouw pakket hebben verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, als deze code begint met 3S kan je je pakket volgen door op de code te klikken. Als je pakket is verzonden als brievenbuspost dan kun je deze helaas niet traceren... even geduld dan alsjeblieft, je bestelling is onderweg!